Ajankohtaista

Seuraava wipe 30.04.-01.05.2017 [fullwipe]

24.04.2017 Dinolandia nyt myös twitterissä! seuraa twitterissä
14.04.2017 Seuraavan wipen tiedot nyt foorumilla lue lisää
14.03.2017 Ehdota modia serverille lue lisää

Serverin säännöt

1. Älä rakenna aivan kiinni toisen triben baseen ilman ensin paikalla olleen triben lupaa. Maalaisjärjen käyttö sallittu, huomioi basen mahdollinen laajennus!

2. Yleisiä kulkureittejä (läpi kartan kulkevat joet, solat, polut, jne) ja rantoja ei saa tukkia beheillä, aidoilla tai millään muullakaan rakennelmalla.

3. Sulatuspaikkojen rakentaminen metallispawnien välittömään läheisyyteen on kielletty. Serverillä on käytössä komento, joka estää suurempien metalliesiintymien viereen rakentamisen. Pienellä kikkailulla tämä komento on mahdollista kiertää, mutta kun serveri käynnistetään uudelleen, nämä kikkailulla laitetut rakennukset katoavat. Adminit eivät ole korvausvelvollisia tällaisissa tapauksissa. Eläimiä ei saa säilyttää kraaterivuorella (poikkeuksena doedit ja ankylot), vaan ne täytyy hakea samalla pelikerralla pois.

4. PvECarry voidaan poistaa väliaikaisesti käytöstä mikäli sitä käytetään perseilyyn.

5. Luolien eteen ja luoliin sisälle ei rakenneta edes väliaikaisesti, eikä niihin jätetä myöskään dinoja (koskee kaikkia luolia).

6. Jos kiusaat/perseilet/toimit muutoin vastoin sääntöjä, voi siitä seurata pahimmillaan pysyvä bannaus serveriltä. Varoituksista, banneista ja muista päätöksistä voi valittaa foorumilla.

7. Muista käytöstavat chatissa ja triben nimeä suunnitellessa.

8. Droppien lähelle rakentaminen on estetty serverillä, mutta niiden luokse kulkemista ei saa estää (sama koskee Explorer Note-laatikoita). Niitä ei myöskään viedä toisten naaman edestä.

9. Pelin sisäisen bugin vuoksi menetettyjä tavaroita ei anneta takaisin adminin toimesta, mutta mikäli serveri kaatuu, tai päivitetään ennenaikaisesti ja tämä johtaisi tavaroiden menetykseen, annetaan tavarat silloin takaisin.

10. Tametusaitaukset ja -rakennukset siivotaan pois välittömästi käytön jälkeen. Mikäli kartalta löytyy tyhjä tametusaitaus/-rakennus, on adminilla oikeus poistaa välittömästi KAIKKI triben rakennukset.

11. Omia eläimiä ei jätetä wanderoimaan vapaana, eikä aggressiiviselle basen ulkopuolelle. Myöskin claimatut eläimet viedään omaan baseen, eikä jätetä lojumaan.

Pelaamalla serverillä sitoudut noudattamaan sääntöjä ja tottelemaan admineja.
Riitatilanteet serverillä ratkaistaan tapauskohtaisesti.


Info


IP 178.213.233.169:7777
Modilista löytyy täältä (linkki johtaa Steamiin).

Gather 2
XP 2
Tame 5
Breed 3

Adminit Shariana, K4LLA, Eliminaattori
Moderaattorit Eevertti
«TAKAISIN YLÖS»