OPERA | FIREFOX | CHROME | SAFARI
POP UP | JAVASCRIPT

Uusi Legenda tervehtii Sinua

Olet saapunut vuonna 2010, alunperin syan perustaman Uusi Legenda -nimisen roolipelin kotisivuille! Roolipelimme hahmoina toimivat Yoshihiro Takahashin luoman Hopeanuoli-sarjan hahmojen jälkeläiset ja muut uudet sankarit.

Vaikka Uusi Legenda kulkeekin vahvasti Hopeanuolen viitoittamaa tietä, pyrimme myös luomaan pelaajiemme kanssa omanlaisemme sankaritarinat, joista sitten hahmojen jälkeläiset tarinoivat. Jos haluat nopeasti tietää missä vaiheessa nämä tarinamme etenevät, kannattaa lukaista tapahtunutta -osio, jonne kerromme suurpiirteisesti isompien pelien ja juonenkäänteiden tapahtumat.

Esipuhe;
Hopeanuolen pojan, Weedin kuolemasta on kulunut jo yli 30 vuotta ja uudet sukupolvet hallitsevat Japanin vuoria ja metsiä. Legendojen teot eivät ole kuitenkaan unohdettuja, vaan tarinat niistä ovat kulkeutuneet isältä pojalle ja sukupolvelta toiselle. Valtaa pitää yllä nyt neljä koiralaumaa; Ohun soturit, Igan Shinobit, Volkerin lauma sekä Kogan Shinboit. Mukaan mahtuu myös Susien monarkia sekä kapinallisten joukko. Tule mukaan Japanin metsiin elämään uusien legendojen aikaa!

Huom! Uusi pelaaja

Uusi Legenda RPG ei ole tarkoitettu aivan vasta-alkajille ja vaadimmekin pelaajilta edes jonkinmoista kokemusta roolipeleistä ja taitoa kirjoittaa sujuvia roolipelitysviestejä. Tämä seikka huomioidaan myös hahmohakemuksissa ja etenkin silloin, kun haussa on uusia pikkuadminia.

Päivitykset ja uutiset