Index

Roolipeli

Laumat

Ohjeistus

Muuta

Ylläpidon tervehdys

Hopeanuolen pojan, Weedin, kuolemasta on kulunut jo yli 30 vuotta ja uudet sukupolvet hallitsevat Japanin vuoria ja metsiä. Legendojen teot eivät ole kuitenkaan unohdettuja, vaan tarinat niistä ovat kulkeutuneet isältä pojalle ja sukupolvelta toiselle. Japanin metsissä vaeltaa yhä koira- ja susilaumoja, taistellen kukin omien arvomaailmojensa puolesta.

Olet saapunut vuonna 2010, alunperin syan perustaman Uusi Legenda -nimisen roolipelin kotisivuille! Roolipelimme hahmoina toimivat Yoshihiro Takahashin luoman Hopeanuoli-sarjan hahmojen jälkeläiset ja muut uudet sankarit.

Vaikka Uusi Legenda kulkeekin vahvasti Hopeanuolen viitoittamaa tietä, pyrimme myös luomaan pelaajiemme kanssa omanlaisemme sankaritarinat, joista sitten hahmojen jälkeläiset tarinoivat. Jos haluat nopeasti tietää missä vaiheessa roolipelissä mennään, kannattaa vilkaista aikajanaa, jonne on lisätty pelin tapahtumia kuukauden tarkkuudella. Tässä vaiheessa toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi ja toivomme, että näemme piakkoin myös foorumilla!

~ Ylläpito

Huom! Uusi pelaaja

Uusi Legenda ei ole tarkoitettu aivan vasta-alkajille ja vaadimmekin pelaajilta jonkinlaista kokemusta roolipeleistä ja taitoa kirjoittaa sujuvia roolipelitysviestejä. Tämä seikka huomioidaan myös hahmohakemuksissa ja etenkin silloin, kun haussa on uusia pikkuadminia.

Päivitykset ja uutiset

» Vanhat tärkeät päivitykset